Balul s-a sfârşit. Tancredi a plecat să danseze cu stelele… – mesajul Claudiei Cardinale după decesul lui Alain Delon

„Balul s-a sfârşit. Tancredi a plecat să danseze cu stelele…”, a reacţionat actriţa italiană Claudia Cardinale la moartea lui Alain Delon, partenerul ei din «Ghepardul», într-un mesaj transmis duminică.

Referindu-se la Tancredi, personajul interpretat de Alain Delon în filmul cult „Ghepardul” (1963) al lui Luchino Visconti, Claudia Cardinale a adăugat: „Lumea îmi cere să spun câteva cuvinte… dar tristeţea este mult prea intensă. Mă alătur durerii copiilor săi, a celor dragi şi a fanilor săi…”.

„Per sempre tua (Pentru totdeauna a ta), Angelica”, a încheiat Claudia Cardinale, semnând numele propriului personaj din film, care a câştigat Palme d’Or la Festivalul de la Cannes.

Moartea lui Alain Delon a ţinut prima pagină a ziarelor duminică în Italia, unde actorul şi-a petrecut o mare parte din carieră în anii 1950 şi 1960.

UPDATE – Vâlcea: A treia zi de intervenţii pentru stingerea incendiului din pădure din zona staţiunii Băile Olăneşti/ Elicopterul a executat deja opt lansări de apă – VIDEO

Accident cu şapte victime pe DN 1, în judeţul Braşov/ O persoană a murit, alta este în stop cardiac/ Traficul este blocat