Barack Obama a cântat versuri din melodia „Lose Yourself” a lui Eminem la un miting în sprijinul Kamalei Harris/ VIDEO

Campania Kamalei Harris a continuat în Detroit în această săptămână şi, în sprijinul ei, Barack Obama a recitat versuri dintr-o celebră melodie a lui Eminem, în uralele celor prezenţi la miting.

Eminem a fost un susţinător vocal atât al lui Obama, cât şi al lui Harris, aşa că a fost încântat să apară în oraşul său natal şi să-i încurajeze pe oamenii să voteze. „Oamenilor nu ar trebui să le fie teamă să îşi exprime opiniile şi nu cred că cineva îşi doreşte o Americă în care oamenii sunt îngrijoraţi de pedepsele pe care le vor primi dacă îşi fac cunoscută opinia”, a spus el. „Cred că vicepreşedintele Harris susţine un viitor pentru această ţară în care aceste libertăţi şi multe altele vor fi protejate şi susţinute”.

Apoi i-a urat bun venit pe scenă lui Barry O. „Am făcut o mulţime de mitinguri, aşa că de obicei nu am emoţii. Dar m-am simţit într-un anume fel după Eminem”, a început Obama înainte de a cita „Lose Yourself”, hit-ul din 2002 al rapperului din Detroit. „Am observat, palmele mi-au transpirat, genunchii tremură, braţele grele, vomă pe puloverul meu deja, spaghetele mamei. Sunt nervos, dar la suprafaţă par calm şi pregătit, să arunc bombe, dar tot uit […] Îmi place Eminem”, a spus el.

Alegerea lui Eminem pentru a apărea la miting a fost strategică, deoarece acesta şi-a exprimat clar dispreţul faţă de fostul preşedinte. 

Eminem are o istorie în a-i critica pe politicienii republicani. Înainte de alegerile prezidenţiale din 2004, Eminem a lansat un cântec de protest politic intitulat „Mosh”, care îl critica pe preşedintele George W. Bush. În 2016, în ziua celei de-a treia şi ultime dezbateri prezidenţiale, Eminem a lansat un cântec intitulat „Campaign Speech”, care îi avertiza pe americani cu privire la candidatul de atunci Donald Trump. Ulterior, Eminem a declarat că politicile lui Trump sunt dăunătoare pentru America şi şi-a criticat fanii care l-au ajutat să obţină victoria în cursa din 2016.

Posibile creșteri de taxe și impozite: Cum să te pregătești pentru un credit în 2025

Apple a lansat miercuri o versiune beta a mai multor funcţii Apple Intelligence