Bărbat agresiv, înarmat cu un cuţit, imobilizat de jandarmi într-o sală de jocuri din Cluj-Napoca/ El era căutat pentru agresiuni sexuale

Un bărbat de 35 de ani, care era agresiv şi se plimba cu un cuţit într-o sală de jocuri din Cluj-Napoca, a fost imobilizat, luni, de jandarmii chemaţi de agenţii de pază. În urma verificărilor, s-a stabilit că el era căutat pentru agresiuni sexuale.

Inspectoratul Judeţean de Jandarmi Cluj a transmis că, luni după-amiază, un echipaj de jandarmi a fost solicitat să intervină, în urma unui apel la SNUAU 112, la o sală de jocuri din Cluj-Napoca, unde agenţii firmei de pază au semnalat faptul că un bărbat agresiv, înarmat cu un cuţit, se plimba printre clienţi.

Jandarmii ajunşi acolo l-au imobilizat pe bărbat, iar în urma controlului corporal preventiv au găsit la el un cuţit cu lama de aproximativ 20 de centimetri.

”Menţionăm faptul că, în urma verificării în aplicaţia eDAC, bărbatul de 35 de ani a fost identificat ca fiind căutat pentru agresiuni sexuale. Acesta a fost condus la sediul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Cluj în vederea luării măsurilor legale. Jandarmii clujeni au procedat la întocmirea documentelor operative, persoana fiind condusă apoi la Secţia 2 Poliţie Cluj-Napoca pentru continuarea demersurilor legale”, a precizat sursa citată.

Argeş: Bărbat lovit de trăsnet, în zona unui şantier/ El a fost resuscitat şi transportat la spital

DJ Barbara Butch, care a participat la ceremonia de deschidere a JO, a depus plângere împotriva hărţuirii cibernetice