Bărbat arestat după ce a fost prins conducând băut şi fără permis o maşină neînmatriculată pe DJ 711

Totodată, acesta se afla deja sub măsura controlului judiciar pentru 60 de zile într-o altă cauză penală privind săvârşirea aceloraşi infracţiuni contra siguranţei circulaţiei pe drumurile publice.

„La data de 13 octombrie a.c., în jurul orei 23,15, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul judeţean 711, în localitatea Lazuri, un autoturism condus de un bărbat de 37 de ani, din comuna Comişani. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că şoferul nu deţine permis de conducere, iar autoturismul nu este înmatriculat. De asemenea, în urma testării efectuate pentru depistarea consumului de băuturi alcoolice, a fost indicat un rezultat cu valoarea de 1,03 mg/l alcool pur în aerul expirat, bărbatului fiindu-i recoltate probe biologice de la spital”, precizează IPJ Dâmboviţa.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pe bază de ordonanţă, iar în cursul zilei de luni a fost prezentat judecătorului de drepturi şi libertăţi şi a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurorului de caz, în cadrul dosarului penal întocmit pentru infracţiunile de conducerea unui vehicul fără permis de conducere, punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat şi conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe, mai informează IPJ Dâmboviţa.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Agenţie de evaluare financiară: ‘În următorul deceniu va creşte probabil numărul ţărilor în incapacitate de plată’

Incendiu la un depozit de materiale de construcţii din Cristuru Secuiesc