Bărbat depistat la volan fără permis de conducere, reţinut după ce a încercat să mituiască un poliţist

„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că la data de 27 septembrie 2024, în jurul orei 18,09, în cursul unui filtru rutier organizat de lucrătorii Poliţiei Oraşului Murfatlar în centrul localităţii, când autoturismul marca BMW pe care îl conducea pe drumurile publice fost oprit pentru control, inculpatul I.V. i-a oferit unui lucrător de poliţie, denunţător în cauză, suma de 400 de lei, cu scopul de a nu îi întocmi dosar penal, întrucât nu deţinea permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Parchet.

Inculpatul I.V., cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de dare de mită, a fost reţinut pentru 24 de ore.

Procurorul de caz a formulat, miercuri, propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile faţă de inculpat, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.

Pentru derularea investigaţiilor, procurorul a beneficiat de sprijinul lucrătorilor de poliţie judiciară din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie – Serviciul Judeţean Anticorupţie Judeţean Constanţa.

Sursa: www.stiripesurse.ro

VIDEO Ciucă și-a caracterizat adversarii politici: ‘Un călător în politică!’ / Ce zice de Ciolacu, Geoană, Simion, Lasconi sau Șoșoacă

FIFA va analiza dacă suspendă Israelul din competiţiile internaţionale