Bărbat din Argeș, arestat după ce a pipăit în zonele intime o tânără pe care a luat-o la ocazie

Un bărbat din Argeș a luat la ocazie o tânără, în vârstă de 16 ani, iar după mai multe discuții a început să o atingă în zonele intime. Individul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, fiind acuzat de agresiune sexuală asupra unui minor.

Acesta este acuzat că a atins o minoră în zonele intime, după ce ar fi luat-o pe tânără la ocazie, pe 25 septembrie, din Pitești. Fata care voia să ajungă acasă s-a urcat, în mașina bărbatului, pe locul din dreapta față. După mai multe discuții între cei doi, bărbatul a început să o pipăie în zonele intime.

Fata s-a opus și a cerut șoferului să oprescă autoturismul pentru a putea coborî. În cele din urmă, bărbatul s-a conformat, iar fata a coborât în siguranță din mașină. Ulterior, minora a sesizat fapta la poliție.

„Din cercetări s-a stabilit că în ziua de 25 septembrie a.c., în jurul orei 15:00, o persoană necunoscută, identificată în urma cercetărilor în persoana bărbatului de 45 de ani, din Bradu, ar fi luat la ocazie cu autoturismul, din municipiul Pitești, o minoră de 16 ani, pe care ar fi pipăit-o în zonele intime”, a transmis Inspectoratul de Poliție Județean Argeș, potrivit adevarul.ro.

Şofer prins când circula cu 213 kilometri la oră pe un drum naţional / A fost amendat şi i s-a suspendat dreptul de a conduce pentru 120 de zile

Reînvie un brand care a marcat viața de zi cu zi a românilor în comunism – Cel mai mare producător de carne de porc redevine Comtim