Bărbat reţinut în cazul triplei crime de pe Calea Moşilor din Bucureşti. Suspectul este unul dintre fiii femeii ucise, celelalte două victime sunt alţi copii ai femeii

Procurorii din Bucureşti au reţinut un bărbat în cazul triplei crime produse într-un imobil de pe Calea Moşilor. Suspectul este fiul femeii ucise, iar celelalte două victime sunt alţi copii ai femeii, frate şi soră. În trecut, împotriva suspectului a existat un ordin de restricţie, însă mama a solicitat ridicarea acestuia.

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au reţinut un bărbat în cazul triplei crime produse pe Calea Moşilor. Suspectul este unul dintre fiii gemeni ai femeii ucise. 

 
Iniţial, în custodia Poliţiei au fost luaţi fiii gemeni ai femeii, însă verificările au arătat că unul dintre aceştia nu se afla în imobil în momentul producerii faptelor, camerele de supraveghere arătând că acesta a venit de la serviciu cu cinci minute înainte ca tripla crimă să fie anunţată la 112.

 
Când poliţiştii Secţiei 8 de Poliţie din Bucureşti au ajuns acolo, marţi seară, au constatat că victimele sunt mama, fiica şi un fiu. Trupul neînsufleţit al mamei era în baie, celelalte două erau în saci. Victimele au chiar şi 20 de plăgi înjunghiate. 
 
Unul dintre fraţii gemeni a sunat la 112. El a fost, de altfel, cel care a indicat locul în care se afla cadavrul mamei sale şi le-a spus poliţiştilor că în locuinţă sunt alte două cadavre. 
 
Anchetatorii au constatat că în apartament era curăţenie, iar urmele vizibile de sânge fuseseră şterse. Au fost descoperite însă probe, urme de sânge găsite de criminalişti, care pot fi valorificate. Au fost găsite şi cuţite în locuinţă. Suspiciunea este că omorurile au avut loc cu câteva ore înainte de a fi anunţate.
 
În trecut, mama obţinuse un ordin de protecţie faţă de fiul său suspectat de agresiune, însă acesta a fost ”retras în urma manifestării de voinţă a mamei”, au precizat procurorii.

Un avion de tip Airbus A350 aparţinând companiei Air France aterizează de urgenţă în Tahiti după izbucnirea unui incendiu în zbor

Angel Di Maria şi-a prelungit contractul cu Benfica Lisabona