Barcelona stabilește clauza de cumpărare a lui Bernal (17 ani) la 500 de milioane de euro

Când spaniolul Bernal nu va mai fi jucător Under-19 în 2026, el va avea o opțiune de prelungire pentru încă trei ani, a declarat clubul.

Bernal și-a rupt ligamentul încrucișat anterior (ACL) în timpul victoriei cu 2-1 a Barcei la Rayo Vallecano luna trecută, când a fost forțat să părăsească terenul în ultimele minute.

Un produs al academiei de tineret a Barcelonei, Bernal a avut trei apariții în campionat de la debutul său pentru echipa de seniori în LaLiga.

„Marc Bernal a fost, până la accidentarea sa nefericită, senzația uriașă la începutul sezonului”, a declarat luni Barcelona într-un comunicat.

„După ce s-a alăturat managerului Hansi Flick pentru pre-sezon, antrenorul german a fost convins că era pregătit să treacă la nivelul următor”.

„Clubul este convins că el este o investiție fabuloasă pentru viitor și a reflectat această convingere prin noul contract de astăzi.”

Sursa: www.stiripesurse.ro

G7 vrea să finalizeze un acord privind împrumutul de 50 de miliarde de dolari acordat Ucrainei până la sfârşitul lunii octombrie, potrivit UE

Buzău – O femeie de 80 de ani a fost găsită moartă într-o casă cuprinsă de flăcări