Baschet masculin: CSM Constanţa, surclasată de Cholet în FIBA Europe Cup

CSM CSU Constanţa a fost surclasată în deplasare de echipa franceză Cholet Basket, cu scorul de 106-63 (28-10, 31-17, 27-12, 20-24), miercuri seara, în Grupa C a competiţiei masculine de baschet FIBA Europe Cup.

Echipa de la malul Mării Negre a suferit al treilea eşec consecutiv, toate fără drept de apel.

În Hexagon, CSM CSU Constanţa a pierdut la diferenţă de 43 de puncte, salvând din impresie în ultimul sfert, în care a mai redus din ecart.

Kevaughn Allen, 14 puncte, 4 pase decisive, Tyler Stevenson, 11 p, 4 recuperări, şi Dragoş Andrieş, 11 puncte, s-au remarcat cât de cât de la învinşi.

Cei mai buni de la gazde au fost Gerald Ayayi, 16 p, 10 rec, 4 pd, Stefan Smith, 18 p, Nathan De Sousa, 10 p, 4 rec, 10 pd, Jamuni McNeace, 16 p, 5 rec, Mohamed Diawara, 13 p, 4 rec, Bastien Vautier, 10 p, 9 rec, Andre Roberson, 4 p, 11 rec, 3 pd, Chris-Ebou Ndow, 7 p, 10 rec.

Fribourg Olympic a învins-o în deplasare pe Windrose Giants Antwerp, cu 89-67, în deplasare, în celălalt meci al grupei.

Cholet Basket este lider, cu 6 puncte, urmată de Fribourg Olympic, 5 puncte, Windrose Giants Antwerp, 4 puncte, CSM CSU Constanţa, 3 puncte.

CSM CSU Constanţa va juca în deplasare şi următorul său meci, cu Windrose Giants Antwerp, pe 30 octombrie.

În faza a doua a competiţiei se vor califica echipele care vor câştiga cele zece grupe, plus cele mai bune şase formaţii de pe locul secund.
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: CSM Constanta Baschet/Facebook

Sursa: www.agerpres.ro

UPDATE – Mesaj RO-Alert pentru nord-estul judeţului Tulcea/ Cetăţenii, avertizaţi că există posibilitatea căderii unor obiecte în zona de graniţă cu Ucraina/ MApN: Sistemele radar au indicat două ţinte aeriene; două avioane F-16 au monitorizat situaţia

VIDEO Incendiu la un celebru restaurant: Localul arde ca o torță