Baschet masculin: Dinamo Bucureşti – Legia Varşovia, scor 88-91, în al doilea meci din ENBL

Echipa de baschet masculin Dinamo Bucureşti a fost învinsă marţi, pe teren propriu, de formaţia poloneză Legia Varşovia, scor 91-88 (46-40), în al doilea meci din grupa B a ENBL, competiţie în care Dinamo evoluează în premieră.

Principalii marcatori ai partidei au fost Ancrum 32 puncte, Kuti 16, pentru Dinamo, respectiv Mcgusty 17, Kolenda 16, Jones 16, pentru Legia.

Dinamoviştii au pierdut şi primul meci din grupa B, scor 78-93 cu Bamberg Baskets, iar următoarea dispută este programată în 31 octombrie, cu Bakken Bears, în deplasare.

În grupa A joacă şi finalista ediţiei precedente CSO Voluntari.

În sezonul 2024-2025 participă 18 echipe din 12 ţări europene, împărţite în două grupe.

Primele patru clasate vor ajunge în sferturile competiţiei, în care se va juca încrucişat pentru semifinale, iar ulterior pentru Turneul Final Four.

CSO Voluntari a jucat sezonul trecut în premieră în ENBL şi a ajuns până în finală, câştigată de Bakken Bears.

 

 

Câciu, după anunţul privind a treia cerere de plată: Nu e o surpriză, dar trebuie să înţelegem că trebuie făcute aceste reforme / Cei care trebuie să implementeze reformele – ministrul Energiei, secretarul general al Guvernului şi ministrul de Finanţe

Sebastian Burduja, după ce partidul a decis că va deschide lista PNL Bucureşti la Camera Deputaţilor: Vom continua să construim România Viitorului