Baschet masculin: O singură victorie în meciurile de miercuri pentru echipele româneşti din grupele FIBA Europe Cup

Reprezentantele României în grupele FIBA Europe Cup, CSM Oradea, FC Argeş şi CSM Constanţa, au disputat, miercuri, în deplasare, partidele din etapa a II-a a grupelor. Doar vicecampioana CSM Oradea a fost victorioasă.

Vicecampioana CSM Oradea s-a impus, în deplasare, cu finlandezii de la BC Parnu Sadam, scor 84-72 (39-36).

În primul meci din grupa E, CSM Oradea a învins PGE Spojnia Stargard, cu 77-75 şi va juca următorul meci acasă, cu FC Argeş, în 23 octombrie.

La rândul său, FC Argeş a pierdut disputa de miercuri, tot în deplasare şi în aceeaşi grupă, cu formaţia poloneză PGE Spojnia Stargard, scor 62-65 (25-32). Este primul eşec pentru FC Argeş, care a debutat cu victorie în grupă, 67-65 cu BC Parnu Sadam.

Tot miercuri, CSM Constanţa a pierdut al doilea meci din grupa C, pe terenul celor de la Fribourg Olympic, scor 76-103 (48-52).

La debut, CSM a pierdut acasă cu Giants Antwerp, scor 88-70. În următoarea etapă, CSM Constanţa va juca iar în deplasare, cu Cholet Basket, în 23 octombrie.

CSM Constanţa, care joacă în premieră în cupele europene, a debutat în competiţie în preliminarii, fază în care a eliminat BC Dnipro (69-71, 84-71).

 

Medic: În România există la ora actuală 20 de platforme Da Vinci, dintre acestea, doar două sunt în sistemul public / În acest an, în România au fost efectuate aproximativ 1.500 de intervenţii chirurgicale robotice

Tânăr arestat după ce a lovit cu o sabie un bărbat