Baschet: Shaquille O’Neal a mixat la Electric Castle echipat cu un tricou al campioanei U BT Cluj – FOTO

Legedenarul baschetbalist american Shaquille O’Neal a susţinut, vineri noapte, la Electric Castel, un show îndelung aplaudat de fanii care şi-au făcut numeroase fotografii cu fostul star din NBA. Cu trupa sa, DJ Diesel, Shaq a surprins asistenţa, mixând echipat cu un tricou al campioanei României, U Banca Transilvania Cluj, marcat cu numărul 34.

Spectacolul ”Diesel aka Shaq” – DJ Diesel a fost extrem de aşteptat de publicul entuziast de la Electric Castle.

Fanii s-au bucurat şi de fotografii cu Shaquille O’Neal, care s-a arătat impresionat de atmosferă şi de aplauzele primite. La intrarea pe scenă, Shaq a strigat ”Haide, U!”, iar faptul că a mixat îmbrăcat cu tricoul cu numărul 34 al campioanei U BT Cluj a produs deliciul publicului.

FOTO: Electric Castle
FOTO: Electric Castle

Fostul cvadruplu campion în NBA şi campion olimpic în 1996 este în prezent producător de muzică electronică şi participă la festivaluri în întreaga lume.

La Electric Castel, programul de vineri a mai inclus pe scena principală concertele Bring Me The Horizon, Paolo Nutini, Nina Kravitz, CTC şi Coma.

 

Covasna: Un motociclist şi-a pierdut viaţa într-un accident pe DN 11 Reci – Târgu Secuiesc, în zona localităţii Moacşa / Traficul a fost oprit în zonă

Calea Victoriei redevine pietonală în cel de-al 15-lea weekend al evenimentului outdoor „Străzi deschise, Bucureşti – Promenadă Urbană”