Bayer Leverkusen: Atacantul Victor Boniface, implicat într-un accident rutier

Atacantul echipei Bayer Leverkusen, Victor Boniface, a fost implicat într-un accident rutier, el postând pe Instagram fotografii cu maşina sa grav avariată, cu patru zile înainte de confruntarea cu Brest în Liga Campionilor.

„Dumnezeu este cel mai mare” şi «Dumnezeu a decis că timpul meu nu a venit», a comentat jucătorul într-o postare pe contul său de Instagram, pe care a ilustrat-o cu două fotografii şi două videoclipuri înainte de a o şterge.

Una dintre fotografii îl arată pe Boniface cu comentariul „Dumnezeu este cel mai mare”. Pe o fotografie a raportului întocmit de serviciile locale de urgenţă şi pe o înregistrare video realizată de jucător, partea dreaptă faţă a maşinii sale apare distrusă, iar plafonul uşor lovit, cu comentariul „Dumnezeu a decis că timpul meu nu a venit”. O înregistrare video îl arată cu mâna stângă însângerată.

 

Înainte de a se deplasa în Bretania pentru a înfrunta Brest în Liga Campionilor cu Bayer Leverkusen, Victor Boniface a marcat golul victoriei împotriva lui Eintracht Frankfurt (2-1), sâmbătă după-amiază, pentru ca echipa sa.

 

 

FIFA a invitat echipa lui Messi la Cupa Mondială a Cluburilor

Nicolae Ciucă: Referendumul de astăzi este şansa unirii României şi Republicii Moldova în Uniunea Europeană