Bernadette Szocs, gata să cucerească Vegasul

#image_title

Calendarul jucătorilor profesioniști de tenis de masă este din ce în ce mai stufos, așa că turneele se succed cu repeziciune. Următorul popas este Las Vegas, acolo unde pe “tricolori” îi așteaptă temperaturi de aproape 50 de grade Celsius. Pentru Bernadette Szocs, aceasta va fi una dintre primele competiții la care va participa din postură de vicecampioană mondială, titlu cucerit la dublu, la Doha.

„Sinceră să fiu, nu am reușit încă să sărbătoresc această medalie, această performanță, dar sper că într-o zi, când am și eu zile mai libere, să reușesc să sărbătoresc cu oamenii care chiar au fost lângă mine în momentele grele”, spune Bernadette Szocs.

Și pentru ea, ca și pentru celelalte jucătoare de top, turneele se succed cu repeziciune, așa că nu se poate gândi la zile libere.

„Nu prea am în plan vacanță, pentru că mă focusez pentru următoarele concursuri, dar o să vedem cu timpul. Mai rezist, pentru că fac din toată inima și știu de ce intru într-o sală de tenis de masă și este viața mea” , a mai spus componenta lotului național de tenis de masă.

Eliza Samara se simte la Las Vegas ca acasă, de atât de multe ori a fost acolo.

„Prima dată am fost în Las Vegas la 19 ani și nu am putut să fac nimic. La 21 de ani , când am arătat ID-ul, am fost foarte bucuroasă că pot să cer la magazin orice. E libertatea aceea că ești major. Nu sunt eu cu cazinourile, doar mă uit”, a spus Eliza Samara.

Fiind deja o vizitatoare cu vechime a Las Vegasului, Eliza poate face și pe ghidul pentru colegele sale de lot.

„Sunt multe locuri preferate. Caesar Palace, Bellagio, cu fântânile. Da, sunt multe locuri frumoase”, a mai spus spotiva.

Pentru Eduard Ionescu, călătoria către Las Vegas a fost una cu emoții, pentru că e prima dată când ajunge în Statele Unite ale Americii.

„Eu am văzut America doar în filme. Mereu mi-am dorit să ajung acolo, să văd străzile pe care le vedeam în filme” – Eduard Ionescu, component al lotului național de tenis de masă.

În ceea ce privește cazinourile, Edi le va privi doar pe dinafară.

„Nici nu pot intra, n-am vârsta de 21 de ani. Nu m-am gândit la asta, mai ales că nu îmi permite vârsta, dar doar să fiu acolo cu siguranță va fi un alt feeling”, a mai spus Ionescu.

Înaintea plecării spre Statele Unite ale Americii, jucătorii și jucătoarele au avut un cantonament comun la Sala Romsilva din Capitală. Toți au simțit că a crescut coeziunea echipei.

„Acest cantonament e foarte bun, pentru că este foarte important să ne reunim câteodată, să ne antrenăm între noi, pentru că trebuie să ne antrenăm împreună. Așa că este chiar frumos să fim aici cu toți și să ne ajutăm” – Bernadette Szocs.

„Mă simt foarte bine aici, mai ales că este un cantonament mai scurt, unde înseamnă că trebuie să dau mie la mie pentru 5 zile. Să nu uităm că în luna octombrie este Campionatul European pe echipe, de la Zadar, așa că ajută foarte mult” , a spus și Eliza Samara.

„Mereu este o plăcere să ne revedem cu toții. Mai ales că avem program haotic, turnee, meciuri, ne găsim foarte greu în același loc. Așa că mereu este o plăcere să fim în cantonamente. Oricum ne înțelegem foarte bine. Suntem prieteni și în afara sportului. Dar când ne vedem cu toții laolaltă ajută foarte mult și pentru spiritul echipei” – Eduard Ionescu.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Reforma propusă de Guvern în justiție, ‘un risc de colaps al sistemului’ – avertisment dur al președintei CSM

Ilie Bolojan: Convingerea mea e că, dacă ar fi mai puţini parlamentari, nu s-ar întâmpla nimic / În mod evident a fost o scădere a calităţii lumii politice