Bistriţa-Năsăud: Tânără moartă, după ce motocicleta pe care circula, ca pasager, s-a izbit frontal de un autoturism. Femeia a fost resuscitată, apoi a intrat iar în stop cardiac şi nu şi-a mai revenit

O tânără a murit, sâmbătă seară, după ce motocicleta pe care circula, ca pasager, s-a izbit frontal de un autoturism, pe un drum judeţean din Bistriţa-Năsăud. Iniţial, femeia a fost resuscitată, intubată şi preluată de o ambulanţă, însă în drum spre spital a intrat din nou în stop cardio-respirator, nemaiputând fi resuscitată.

Accidentul a avut loc sâmbătă seară, pe drumul judeţean 171 din Bistriţa Năsăud, în comuna Căianu Mic, unde o motocicletă s-a izbit violent de un autoturism.

 
În urma impactului, motociclistul, un tânăr de 23 de ani, a fost rănit, suferind o fractură deschisă la un braţ. 

 
Pasagera aflată alături de el a fost găsită în stop cardiac de către echipajele medicale.
 
Tânăra a fost resuscitată, intubată şi preluată de o ambulanţă, însă în drum spre Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului din Cluj-Napoca a intrat din nou în stop cardio-respirator, iar de data aceasta manevrele de resuscitare nu au mai dat rezultat.
 
Şoferul autoturismului a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cazul motociclistului nu a putut fi făcută testarea pentru alcool în aerul expirat.

Sultanul Erdogan cere Occidentului ‘măsuri descurajatoare’ împotriva Israelului: ‘Pentru ca regiunea noastră să nu fie târâtă într-un mare dezastru’

FOTO Se face pace? Preoți și ierarhi români și ruși au stat la aceeași masă, unii lângă alții