Botoşani – Cal salvat de pompieri din apele râului Jijia – FOTO

Un cal a fost salvat de pompieri din râul Jijia, în localitatea Borzeşti, din Judeţul Botoşani, după ce proprietarul animalului nu a mai reuşit să-l scoată din apă. Animalul a fost adus la mal cu ajutorul unui buldoexcavator.

”Un cal a fost salvat de pompieri din râul Jijia, în urmă cu puţin timp, în localitatea Borzeşti. Proprietarul a încercat să îl ajute să iasă din apă, dar singur nu a reuşit şi a sunat la 112 după ajutor. 

La caz au ajuns, în cel mai scurt timp, pompierii din cadrul Staţiei Săveni, cu o autospecială de intervenţie şi accesorii specifice, dar şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Ungureni, cu un   buldoexcavator”, anunţă duminică ISU Botoşani.
 

Pompierii au legat calul cu mai multe furtunuri şi, cu ajutorul utilajului, au reuşit să îl aducă pe mal. Animalul nu a fost rănit. 
 
Intervenţia a durat mai puţin de jumătate de oră.

Ungaria, aflată la preşedinţia Consiliului UE, acuză Bruxelles-ul că este în spatele întreruperii livrărilor de petrol din Rusia

Novak Djokovici, după cazul de dopaj în care este implicat Jannik Sinner: Înţeleg frustrarea jucătorilor faţă de lipsa de coerenţă în sistemul antidoping