Box: Amalia Ţugui, calificată în sferturi la Mondialele de tineret din Muntenegru

Pugilista română Amalia Ţugui s-a calificat în sferturile de finală ale categoriei 66 kg, luni, la Campionatele Mondiale de box pentru tineret de la Budva (Muntenegru), după ce a învins-o prin KO în prima repriză pe Guste Gataveckaite (Lituania).

Arbitrul a oprit meciul după numai 11 secunde.

În sferturi, Ţugui va boxa cu poloneza Amelia Kornelia Kostrzewa, pe 30 octombrie.

La cat. 57 kg, Gabriela Ciorobă a pierdut în optimile de finală, prin KO tehnic în repriza a doua a meciului cu azera Ainur Mikailova.

La masculin, Ştefan Stavri a fost învins în optimile cat. 71 kg de albanezul Ahmed Koci, la puncte (0-5).

Eduard Petrică Muşet a pierdut şi el, în optimile cat. 80 kg, în faţa rusului Ruslan Şihmambetov, prin KO tehnic în repriza a doua.

La competiţie s-au înscris 660 de sportivi din 88 de ţări, România fiind prezentă cu delegaţie formată din 21 de sportivi, 12 la feminin şi 9 la masculin.

La feminin vor mai urca în ring Ramona Mihaela Manea (cat. 50 kg), Luciana Maria Petrache (cat. 52 kg), Valentina Elena Moroşanu (cat. 54 kg), Alexandra Dudău (cat. 60 kg), Alessia Ana Maria Buşe (cat. 63 kg), Amalia Niţă (cat. 75 kg), Daniela Gheba (cat. 81 kg) şi Elena Platon (cat. +81 kg). La masculin vor mai boxa Daniel Grigorie (cat. 63,5 kg) şi Nicu Arun Tudoroiu (cat. 67 kg).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Alexandru Cojocaru)

 

Suras foto: Federația Română de Box/facebook.com

Sursa: www.agerpres.ro

Gala Balonul de Aur: Lamine Yamal a câştigat Trofeul Kopa, dedicat celui mai tânăr jucător sub 21 de ani

VIDEO Mircea Badea, către Nicolae Ciucă: Dacă îl credeți pe Becali ortodoxul, de ce nu îl credeți si pe Putin ortodoxul?