Box: Luciana Petrache s-a calificat în sferturi la Mondialele de tineret din Muntenegru

Pugilista română Luciana Maria Petrache s-a calificat în sferturile de finală ale categoriei 52 kg, joi, la Campionatele Mondiale de box pentru tineret de la Budva (Muntenegru).

Petrache s-a impus la puncte (3-1) în faţa australiencei Elisha Kumar şi va boxa în sferturi cu chinezoaica Yanfen Chen, pe 30 octombrie.

Alţi trei români au părăsit competiţia după meciurile de joi.

În şaisprezecimile de finală ale cat. 75 kg, românul Istvan Lajos Szucs a fost întrecut la puncte (0-5) de kazahul Sanjar-Ali Begaliev.

La cat. 54 kg, Fabian Stroe, campion european de juniori anul trecut, la Ploieşti, şi medaliat cu bronz la Europenele de tineret de anul acesta, de la Porec (Croaţia), a fost învins de rusul Viaceslav Rogozin, prin KO tehnic în repriza a doua, în şaisprezecimile de finală.

La feminin, în optimile cat. 70 kg, Eliza Denisa Şopterean a fost învinsă la puncte (0-5) de columbianca Melanis Isabel Perez Ramirez.

La competiţie s-au înscris 660 de sportivi din 88 de ţări, România fiind prezentă cu delegaţie formată din 21 de sportivi, 12 la feminin şi 9 la masculin.

La feminin vor mai urca în ring Silvia Mihaela Meltzer (cat. 48 kg), Ramona Manea (cat. 50 kg), Valentina Moroşanu (cat. 54 kg), Gabriela Ciorobă (cat. 57 kg), Alexandra Dudău (cat. 60 kg), Alessia Buşe (cat. 63 kg), Amalia Ţugui (cat. 66 kg), Amalia Niţă (cat. 75 kg), Daniela Gheba (cat. 81 kg) şi Elena Platon (cat. +81 kg). La masculin vor mai boxa Daniel Grigorie (cat. 63,5 kg), Nicu Arun Tudoroiu (cat. 67 kg), Ştefan Stavri (cat. 71 kg), Eduard Petrică Muşet (cat. 80 kg).
AGERPRES (AS-editor: Mihai Ţenea, editor online: Andreea Preda)

 

Sursa foto: Federația Română de Box/Facebook

Sursa: www.agerpres.ro

FOTO Accident cu patru mașini pe cel mai aglomerat bulevard din București. Un bărbat, transportat la spital

Președinta ÎCCJ intră tare peste avocați, procurori și judecători: Mai puțin egocentrism!