Box: Tyson Fury promite să fie ‘mai inteligent’ pentru revanşa cu Usik

Pugilistul britanic Tyson Fury a promis, miercuri, să fie „mult mai concentrat şi mai inteligent” cu ocazia revanşei din decembrie în faţa campionului mondial unificat al categoriei grea, Oleksandr Usik, pe care speră „să-l facă KO”, relatează AFP.

„Ultima oară în mai, Oleksandr a câştigat primul meci. Dar eu nu am mare lucru de schimbat. Un pic de concentrare şi voi fi victorios”, a declarat Fury la conferinţa de presă organizată la Londra.

Pugilistul britanic, în vârstă de 36 de ani, a suferit prima sa înfrângere din carieră, pe 18 mai la Riad, în faţa ucraineanului Oleksandr Usik, care a devenit cu această ocazie campion mondial unificat al categoriei grea, o premieră în 25 de ani.

Revanşa programată pe 21 decembrie în Arabia Saudită va avea drept miză centurile WBA, WBO şi WBC, întrucât Usik a abandonat titlul IBF între timp, fără să boxeze, în favoarea lui Daniel Dubois.

„Trebuie să fiu un pic mai concentrat şi mai inteligent pentru a obţine victoria”, a spus Fury, care a purtat o şapcă cu inscripţia „Gipsy King”.

Boxerul ucrainean Oleksandr Usik este campionul incontestabil la categoria şi este primul boxer care a deţinut în acelaşi timp toate cele patru centuri importante la categoria grea şi primul campion incontestabil de la sfârşitul domniei britanicului Lennox Lewis în aprilie 2000.
AGERPRES (AS/autor: Vlad Constantinescu, editor: Mihai Dragomir, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Timiş: Bărbat găsit decedat în grădina casei

Forţele Moscovei capturează încă două sate în estul Ucrainei, Kievul recunoaşte că se află sub presiune