Braşov: Plimbările cu autobuzul supraetajat – suspendate până la anul; ultimul weekend anulat din cauza ploilor

Autobuzul etajat, care circulă în sezonul estival la Braşov, va rămâne până vara viitoare în garajul operatorului local de transport în comun.

Autobuzul se retrage cu câteva zile mai repede deoarece în weekend – ultimul în care a fost programat să mai circule anul acesta – a fost anunţat un nou cod galben de ploi.

„Plimbările cu autobuzul etajat rămân pentru la anul, fiindcă vremea ploioasă ne împiedică să mai circulăm la sfârşitul acestei săptămâni pe linia 20B. Cod galben de ploi sâmbătă şi duminică la Braşov…, aşa că vă aşteptăm anul viitor la călătorii la înălţime. Aşa cum anunţasem, acesta era ultimul weekend în care ar fi fost posibil să mai admirăm Braşovul de sus şi din mers. Vă mulţumim tuturor celor care aţi folosit acest serviciu oferit de RATBV. şi, nu în ultimul rând, mulţumim şi pentru felul care aţi înţeles să-l folosiţi: încă un sezon de circulaţie fără incidente”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a RATBV.

Autobuzul etajat circulă în sezonul cald zilnic prin zona celor mai frumoase obiective turistice, iar pe fiecare scaun există un cod QR, pe care, accesându-l cu ajutorul telefonului, turiştii pot afla informaţii despre obiectivele pe lângă care trec.

Linia 20B a fost introdusă în 2022 şi este un traseu dedicat vizitării centrului istoric şi drumul spre Poiana Braşov, până în zona Belvedere. AGERPRES/(AS-autor: Diana Dumitru, editor: Karina Olteanu, editor online: Ada Vîlceanu) 

Sursa: www.agerpres.ro

Premierul Republicii Moldova: E important nu doar să avem un vot câştigător la referendum, ci şi să obţinem un scor mare

Street Delivery, ediţie dedicată Generaţiei Z, are loc între 4 şi 6 octombrie. Strada Arthur Verona este deschisă exclusiv pietonilor