Braşov: Trei persoane, la spital după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal pe DN 1, în apropiere de Făgăraş – FOTO

Trei persoane au fost rănite, luni după-amiază, după ce două autoturisme s-au ciocnit frontal, pe DN 1, în apropiere de Făgăraş, judeţul Braşov, în urma impactului ambele maşini fiind proiectate în afara şoselei. Una dintre victime a fost preluată de un elicopter SMURD.

Accidentul a avut loc, luni după-amiază, pe DN 1 Braşov-Sibiu, în apropierea oraşului Făgăraş. Două autoturisme s-au ciocnit frontal, în accident fiind implicat şi un al treilea autovehicul.

 
În urma accidentului, au rezultat trei victime conştiente, dintre care două încarcercate. Pompierii au intervenit pentru descarcerarea victimelor, pentru acordarea asistentei medicale şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire a incendiilor. 

 
FOTO: ISU Braşov
FOTO: ISU Braşov
 
”Toate cele 3 persoane sunt conştiente şi vor fi transportate la Spitalul Judeţean Braşov de către elicopterul SMURD şi două ambulanţe pentru investigaţii medicale suplimentare şi îngrijiri de specialitate”, informează ISU Braşov. 
 
În urma evenimentului rutier, traficul pe DN 1 a fost blocat mai multe zeci de minute.

Piaţa criptomonedelor a scăzut începând de duminică cu 367 miliarde de dolari, trasă în jos de declinul bitcoin şi ether

Preşedintele FRF şi antrenorul Mircea Lucescu susţin, marţi, o conferinţă de presă