Brazilianul Pedro, atacant al echipei Flamengo, s-a accidentat grav. El va lipsi cel puţin şase luni

Confederaţia braziliană de fotbal (CBF) a anunţat într-un comunicat de presă că Pedro, atacant central al naţionalei braziliene şi star al echipei Flamengo din Rio de Janeiro, s-a accidentat grav la genunchiul stâng, miercuri, în timpul unui antrenament al Selecao.

„După un examen clinic şi un RMN, s-a confirmat că jucătorul şi-a rupt ligamentul încrucişat anterior”, a precizat CBF.

Pedro, în vârstă de 27 de ani, s-a accidentat în timp ce se antrena cu echipa Braziliei la Curitiba, înaintea meciului de vineri cu Ecuadorul şi a celui de marţi cu Paraguay, din preliminariile Cupei Mondiale din 2026.

El suferise deja aceeaşi accidentare, dar la genunchiul drept, în 2018, când era la Fluminense.

Acest tip de accidentare duce de obicei la o indisponibilitate de mai mult de şase luni.

Atacantul, care a marcat 30 de goluri pentru Flamengo în 43 de meciuri în acest sezon, era una dintre marile speranţe ale selecţionerului Dorival Junior de a întoarce soarta Braziliei.

Seleção are patru meciuri la rând fără victorie şi ocupă în prezent locul şase în grupa Conmebol, de calificare la Cupa Mondială.

ANSVSA anunţă că Bulgaria a informat privind apariţia unui focar de variolă ovină şi transmite recomandări pentru crescătorii de ovine şi caprine pentru a împiedica răspândirea bolii în ţara noastră

Vladimir Putin anunţă, la Vladivostok, că o ”susţine” pe Kamala Harris în alegerile prezidenţiale din noiembrie, după ce Washingtonul acuză Moscova de amestec în acest scrutin