BREAKING – CSA Steaua nu a plătit baremul arbitrilor și nu a fost programtă de FRF pentru următoarea etapă: Clubul Armatei riscă excluderea din Liga a 2-a

Clubul din Ghencea nu a achitat baremul pentru arbitri și observatori în partida cu CSM Focșani, disputată acum două etape. Pe lângă neprogramare, CSA Steaua a fost amendată cu 1.400 de lei, iar aceasta ar putea fi doar prima măsură.

CSA Steaua riscă excluderea din competiție și retrogradarea Dacă datoria nu va fi achitată în timp util, CSA Steaua va fi neprogramată și în următoarea etapă, ceea ce ar duce la excluderea din Liga 2 și retrogradarea în Liga 3.

Regulamentul este foarte clar în această privință.

„O echipă sancționată cu neprogramarea la meciurile oficiale este considerată ca neprezentată și pierde meciurile respective la „masa verde”. Dacă o echipă nu este programată la două meciuri într-un sezon de seniori sau la trei în cazul juniorilor, aceasta este exclusă din competiție și retrogradată în eșalonul inferior”, se arată în Regulamentul Disciplinar.

Meciul cu Csikszereda, pierdut 0-3 Neprogramarea meciului cu Csikszereda echivalează cu o înfrângere la „masa verde” pentru CSA Steaua, scor 0-3.

Astfel, echipa antrenată de Daniel Oprița, care nu are drept de promovare, va rămâne la șase puncte de liderul Csikszereda, din Miercurea Ciuc.

Papa Francisc va vizita Belgia, unde se va întâlni cu migranţi şi cu victime ale abuzurilor clericilor

Explozie, urmată de incendiu, la o casă din Gheorgheni/ Doi adolescenţi, salvaţi de pompieri de pe acoperiş/ O fată, transportată la spital cu atac de panică