Breaking – Kylian Mbappe este anchetat pentru viol: Starul lui Real Madrid neagă vehement acuzațiile

Marți dimineață, parchetul suedez a confirmat că este în curs o anchetă pentru „viol”, confirmă și francezii de la L’Equipe. Ancheta este în legătură cu evenimentele care au avut loc în centrul orașului Stockholm, după ce Kylian Mbappé și anturajul său au vizitat capitala suedeză, fără a preciza însă cine este anchetat. În comunicatul său de presă, parchetul a confirmat că a fost depusă o plângere pentru evenimentele care au avut loc pe 10 octombrie.

La rândul lor, ziarele suedeze sunt mai precise. Aftonbladet, care dezvăluise luni deschiderea unei anchete fără a face legătura cu jucătorul, a publicat marți dimineață un articol în care se afirmă că liderul echipei Franței este autorul presupuselor fapte, care au avut loc joi într-un hotel din centrul orașului și care au făcut obiectul unei plângeri.

Luni seara, ziarul Expressen a fost primul care l-a făcut pe căpitanul Franței subiectul anchetei pentru viol, afirmând că acesta este un „suspect rezonabil”, cel mai scăzut nivel de acuzație în sistemul judiciar local.

Luni, Mbappé a calificat aceste acuzații drept „știri false” într-o postare publicată pe rețeaua de socializare X. Anturajul său a emis o declarație prin care a negat ferm orice implicare. Târziu în seară, aceiași apropiați au mai declarat pentru AFP că nu aveau cunoștință de nicio plângere împotriva vedetei.

Ana Bogdan se califică în turul secund la turneul de la Osaka, după o victorie categorică

Parlamentare2024/ Ministrul Deca, candidat PNL Vâlcea pentru Senat: Avem nevoie să investim în continuare în educaţie