Brigada Rutieră a Capitalei: Două accidente de circulaţie între un tramvai şi un autovehicul au avut loc pe şos. Progresului, în zona imobilului cu nr. 43, din 2019 încoace / 7 evenimente rutiere, fără victime, de la începutul acestui an

Brigada Rutieră a Capitalei a transmis, vineri seară, că două accidente de circulaţie între un tramvai şi un autovehicul au avut loc pe şos. Progresului, în zona imobilului cu nr. 43, din 2019 încoace. În accidentul de joi un bărbat şi-a pierdut viaţa. Alte 7 evenimente rutiere, dar fără victime, au avut loc de la începutul acestui an.

”În perioada 01.01-2019-19.09.2024, pe şos. Progresului nr. 43-45 au avut loc 2 accidente de circulaţie produse între un tramvai şi un autovehicul după cum urmează:

-07.02.2024, soldat cu rănirea uşoară a conducătorului autovehicului;

-19.09.2024, soldat cu decesului conducătorului autovehicului”, a transmis, vineri seară, Brigada Rutieră a Capitalei.

Sursa citată a rpecizat că ambele accidente s-au înregistrat pe fondul neasigurării conducătorilor de autovehicule la schimbarea direcţiei de mers.

”De asemenea, de la începutul anului şi până la data prezentei, în zona menţionată anterior, s-au înregistrat 7 accidente de circulaţie soldate exclusiv cu pagube materiale.Totodată, cu privire la verificările efectuate de poliţiştii Brigăzii Rutiere pe linia sistematizării circulaţiei, facem precizarea că în zona respectivă nu au fost identificate deficienţe”, a mai transmis sursa citată.

Instituţia precizează că, pentru diminuarea consecinţelor rezultate în urma producerii eventualelor accidente rutiere pe şos. Progresului nr. 43-45, Brigada Rutieră a solicitat Societăţii de Transport Bucureşti să analize posibilitatea relocării stâlpului de susţinere a reţelei de contact.

Un bărbat a murit, joi dimineaţă, după ce autoturismul pe care îl conducea a fost lovit de un tramvai, pe şoseaua Progresului din Bucureşti. Poliţiştii afirmă că, în urma testării preliminare a vatmanului, există suspiciuni privind prezenţa unor substanţe psihoactive în organism, el fiind dus la Institutul de Medicină Legală pentru analize. Circulaţia tramvaielor a fost blocată pe ambele sensuri, timp de aproximativ trei ore, fiind înfiinţată o linie navetă. Poliţiştii au stabilit că şoferul autoturismului a făcut un viraj la dreapta când a fost lovit de tramvai.

 

Bursa de la Bucureşti a închis în creştere pe aproape toţi indicii şedinţa de vineri

Superliga: FC Botoşani – Gloria Buzău, scor 3-3. Ultimele goluri, marcate în minutele 89 şi 90+1