Bucureşti: Intervenţie a pompierilor pentru salvarea unei persoane căzute într-un canal tehnologic, zona Orăşelul Copiilor – FOTO / VIDEO

Pompierii de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Bucureşti-Ilfov au intervenit, duminică seară, pentru salvarea unui bărbat care a căzut într-un canal tehnologic, zona Orăşelul Copiilor din Capitală. Victima a fost găsită inconştientă, preluată de o ambulanţă de terapie intensivă mobilă şi dusă la spital.

”Primele echipaje ajunse la caz au constatat că victima este un bărbat, aflat în stare de inconştienţă, dar cu semne vitale. Având în vedere adâncimea la care această persoană se află, la locul intervenţiei au fost solicitaţi pompierii Detaşamentului Special de Salvatori, care au acţionat pentru extragerea victimei folosind echipamentele specifice de căutare-salvare”, informează ISU Bucureşti-Ilfov.

Bărbatul a fost preluat de către echipajul de terapie intensivă mobilă, fiind dus la spital.

La caz au intervenit două echipaje SMURD, Detaşamentul Special de Salvatori, un echipaj de descarcerare şi o autospecială de stingere.

Gorj: O şoferiţă care a vrut să intre pe un drum judeţean de pe un podeţ, mergând cu autoturismul înapoi, a provocat un accident în care şase persoane – şoferi pasageri şi pietoni– au fost rănite

Buzău: Accident pe calea ferată la Verneşti – maşină lovită de tren; o persoană decedată şi una rănită