Buzău: Copil de patru ani, transportat la UPU după ce ar fi căzut de la etaj, fiind găsit pe terasa unui bloc/ Mama şi bunica acestuia au suferit atacuri de panică, prima fiind dusă şi ea la spital

Un copil de aproximativ patru ani a fost salvat de pompierii din Buzău după ce ar fi căzut de la etaj, dintr-un bloc, el fiind găsit pe terasa de la etajul I al imobilului şi transportat la UPU. Mama şi bunica acestuia au suferit atacuri de panică, prima femeie fiind dusă şi ea la spital.

”Pompierii buzoieni au intervenit pentru salvarea unui minor în vârstă de aproximativ 4 ani, situat pe o terasă la etajul 1 al unui bloc de locuinţe, în urma căderii de la înălţime, conform informaţiilor primite de la solicitant”, a transmis, luni, ISU Buzău.

Acolo au ajuns o autospecială de stingere dotată cu diverse echipamente de salvare, autospeciala de descarcerare, autoscara, o ambulanţă SMURD şi o ambulanţă SAJ.

”Salvatorii s-au mobilizat şi au ajuns în timp util la minorul conştient, ce prezenta multiple traumatisme. Acesta a fost preluat de echipajul SAJ ce i-a acordat îngrijiri medicale de urgenţă, fiind transportat ulterior la Unitatea de Primiri Urgenţe Buzău”, a precizat sursa citată.

Două femei care au suferit atacuri de panică au primit îngrijiri medicale. Ulterior, mama copilului a fost transportată la spital, iar bunica acestuia a refuzat transportul.

 

Autorităţile venezuelene eliberează 86 dintre cei 114 adolescenţi încarceraţi de la începutul crizei postelectorale, 74 de băieţi şi 12 fete cu vârste cuprinse între 14 şi 17 ani, anunţă Foro Penal. ”Maduro răpeşte copii”, acuză şefa opoziţiei Maria Corin

AUR a sesizat Avocatul Poporului privind nedreptăţile din Legea Pensiilor pentru persoanele cu dizabilităţi şi cei care au muncit în condiţii grele şi cere modificarea legii în Parlament