Buzău: Două persoane decedate şi cinci rănite, într-un accident la Pogoanele

Două persoane şi-au pierdut viaţa şi alte cinci au fost rănite, în urma unui accident de circulaţie produs sâmbătă pe DJ203L, în localitatea buzoiană Pogoanele.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, în evenimentul rutier a fost implicat un singur autoturism.

„Din primele date de la faţa locului a reieşit că un şofer de 49 de ani, din Brăila, care conducea dinspre Pogoanele către Scutelnici, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei, împrejurare în care s-a răsturnat în afara părţii carosabile. Accidentul s-a soldat cu decesul a două pasagere, de 48 şi 62 de ani, din Brăila şi Buzău. De asemenea, şoferul şi alţi patru pasageri, cu vârste cuprinse între 48 şi 62 de ani, din Brăila, au fost răniţi, fiind preluaţi de ambulanţă pentru îngrijiri medicale”, informează IPJ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal şi continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul. AGERPRES/(AS – autor: Florin Zafiu, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Sursa: www.agerpres.ro

ANPIS: 1,173 miliarde lei, valoarea alocaţiilor de stat pentru copii plătite în luna august

Roxana Mînzatu, laude pentru Ciolacu: Un om extraordinar de echilibrat, bun negociator pentru România şi pro-european. Cred în el şi în adecvarea sa la nevoile României / Am făcut campanie pentru Mircea Geoană în 2009 până la ultima picătură de energie