Camavinga are entorsă la genunchiul stâng şi va fi indisponibil câteva săptămâni

Mijlocaşul francez al echipei Real Madrid, Eduardo Camavinga, a suferit o entorsă a ligamentului colateral medial al genunchiului stâng la antrenamentul de marţi şi va fi indisponibil câteva săptămâni.

„După testele efectuate astăzi jucătorului nostru Eduardo Camavinga, acesta a fost diagnosticat cu o entorsă a ligamentului colateral medial al genunchiului stâng”, a anunţat clubul spaniol, care nu a precizat durata absenţei jucătorului său, deşi presa spaniolă o estimează între şase şi şapte săptămâni.

Internaţionalul francez, rămas la pământ l antrenamentul de marţi, după un contact cu Aurélien Tchouaméni, va rata astfel startul sezonului cu Real Madrid, precum şi două meciuri din Liga Naţiunilor cu Franţa, la 6 şi 9 septembrie.

 

UPDATE – Baza aeriană a NATO de la Geilenkirchen, Germania, a fost închisă temporar din cauza unei suspiciuni de sabotaj, după ce un incident similar a avut loc şi la o cazarmă din Koln

Tribunalul Bucureşti, despre cele două doctoriţe de la Spitalul Sfântul Pantelimon: Inculpatele puteau oricând să intervină şi să salveze viaţa victimei, ceea ce însă nu au făcut