Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, ediția I, la final. Încep înscrierile pentru ediția a II-a

Campionatul Județean de Padel – Timiș 2024, ediția I a fost un concurs important: prima competiție județeană de padel organizată în România. Dar, mai mult decât atât, celebrează nașterea unei comunități. Oameni de afaceri, medici, ingineri, studenți, români și expați, de toate vârstele, vorbitori sau nu de limba română, au devenit parteneri și competitori care nu doar au acumulat puncte, ci și-au făcut noi prieteni, unii cu care împărtășesc aceeași pasiune: padelul.

„Suntem mândri că am organizat primul campionat județean de padel din România. Astăzi încheiem Campionatul Județean de Padel Timiș 2024, ediția I, și lansăm înscrierile pentru ediția următoare, a doua, care se va desfășura anul viitor, 2025. Continuăm să promovăm padelul în județul Timiș și în România, după un an în care Timișoara a găzduit Cupa României, demonstrând că acest sport se bucură de o vizibilitate din ce în ce mai mare. Cu această ocazie ne bucurăm să anunțăm că găzduirea Cupei României la Padel devine o tradiție pentru Timișoara, iar clubul nostru sportiv va fi din nou gazda competiției și anul acesta, în luna decembrie. Suntem încântați să vedem că numărul sportivilor care practică padel crește exponențial, la fel ca și numărul celor care vin spre noi din dorința de a descoperi acest sport devenit deja un fenomen mondial. Conform celor mai recente statistici, în lume există în jur de 30 de milioane de jucători, iar noi suntem unii dintre ei”, a declarat Lucian Perescu, reprezentantul PADEL CENTER Timișoara, primul club de padel deschis în vestul României și primul din țară apărut în afara Bucureștiului.

Organizatorul și gazda primului campionat județean de padel din România, PADEL CENTER Timișoara, este cea mai mare bază sportivă de padel din vestul țării și singura cu terenuri omologate Official Premier Padel (3 indoor și 5 outdoor, dotate cu nocturnă).

Evenimentul festiv de încheiere a Campionatului Județean de Padel – Timiș 2024, ediția I  va fi marcat de un concert susținut de Dorina Vasilashko (X Factor) și focuri de artificii, sâmbătă, 21 septembrie, în penultima zi a Săptămânii Europene a Mobilității, de la ora 20:00.

Cu sprijinul sponsorilor principali, CONSTRUCTIM S.A., Padel Store și Nox Padel, se vor acorda premii pentru primele 3 locuri din fiecare nivel de joc.

Clasamentul Campionatului Județean de Padel – Timiș 2024, ediția I

Nivelul 1

Locul 1: Silviu Popescu – Klaus Herle

Locul 2: Lucian Perescu – Ignacio Federico

Locul 3: Mădălin Ilinca – Valentin Roșu

Nivelul 2

Locul 1: Ciprian Vârvescu – Alexandru Dragomir

Locul 2: Adrian Ionescu – Dinu Nica

Locul 3: Mădălin Ilinca – Daniel Neacșu

Nivelul 3

Locul 1: Adriana Dehelean – Radu Mihăilă

Locul 2: Ștefan Fulop – Mădălin Minea

Locul 3: Rareș Tivadar – Flavius Cârpean

 

 

Sursa: www.stiripesurse.ro

Premieră în economia românească: S-a lansat cea mai mare emisiune de obligațiuni din partea unei companii cu capital majoritar de stat

Fotbal: ”Presiunile pentru un calendar mai avantajos trebuie să vină de la jucători”, consideră Guardiola (Manchester City)