Când vine iarna, de fapt, în București: Meteorologii Accuweather au anunțat când vor cădea primii fulgi de zăpadă

Specialiștii de la Accuweather aduc o prognoză meteo actualizată.

Când va ninge în București

Ce ne rezervă, de fapt, în iarna lui 2024? Ei bine, veștile nu sunt, poate, cele pe care le așteptam. Se pare că prognozele anterioare au fost revizuite, iar informațiile anticipate nu mai sunt de actualitate.

Se anunță perioade de frig și ninsori în România, iar locuitorii din București sunt curioși să afle când va începe iarna în Capitală. Cei de la Accuweather au precizat data exactă când se așteaptă să ningă, conform Gândul.ro.

Prognoza lunii decembrie indică faptul că, la început, vor fi zile ploioase, însă ninsorile vor începe pe 8 decembrie. Pe 8 și 9 decembrie se așteaptă ninsori în București, ceea ce înseamnă că aceasta este data la care iarna își va face apariția, conform celor de la Accuweather.

Cei care s-au obișnuit cu temperaturile ridicate din această toamnă ar descrie vremea ca fiind extrem de capricioasă.

Cum va fi vremea până pe 11 noiembrie

ANM a emis prognoza pentru perioada 14 octombrie – 11 noiembrie. Vremea se va răci treptat, iar temperaturile se vor apropia de valorile normale pentru această perioadă.

Conform prognozei emise de ANM, vremea din următoarele patru săptămâni va aduce temperaturi specifice sezonului de toamnă, cu un regim pluviometric relativ echilibrat, dar cu unele deficiențe în anumite regiuni.

La finalul lunii octombrie și începutul lui noiembrie, sunt așteptate ploi, în special în zonele vestice și sudice.

 

Jannik Sinner l-a învins pe Novak Djokovici şi a câştigat Mastersul de la Shanghai

Lukașenko susține schimbarea doctrinei nucleare ruse: Rachetele occidentale ne-ar fi bombardat deja