Căpitanul lui Liverpool a anunţat negocieri pentru prelungirea contractului

Fundaşul olandez de 33 de ani s-a alăturat clubului de pe Merseyside venind de la Southampton în anul 2018, iar de atunci i-a ajutat pe ”cormorani” să obţină titlul în Premier League, Liga Campionilor, două Cupe ale Ligii, Cupa Angliei şi Cupa Mondială a Cluburilor.

”Pot spune cu certitudine că discuţiile sunt în desfăşurare cu oamenii potriviţi, au început, dar nu ştiu, vom vedea ceea ce se va întâmpla în viitor”, a spus căpitanul echipei naţionale a Ţărilor de Jos, citat luni de media britanică.

”Concentrarea mea totală este la Liverpool, vreau să câştig meciurile pe care le am în faţă şi nimic altceva. Mă simt foarte bine, fizic, mental şi mă distrez… Angajamentul total este cu Liverpool şi să fie cu succes în acest sezon”, a transmis van Dijk.

Managerul lui Liverpool, Arne Slot, a declarat în luna august faptul că jucătorii cu vechime precum van Dijk, atacantul egiptean Mohamed Salah şi fundaşul englez Trent Alexander-Arnold, care se află în ultimul an de contract, trebuie să primească noi contracte.

Antrenorul olandez, care este în primul sezon la cârma echipei de pe Anfield, a adăugat că orice prelungire de contract va depinde de performanţele lor în actuala campanie.

Liverpool conduce clasamentul în Premier League cu un punct în faţa campioanei Manchester City după opt etape în acest sezon.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Schimbări în diplomația română: Klaus Iohannis numește doi ambasadori cu experiență în zone de interes major

Ciucă: Doamnei preşedinte Sandu şi tuturor autorităţilor din Republica Moldova le spun un lucru: rezistaţi! România este alături de voi în lupta pentru democraţie şi pentru un destin european