Caraş-Severin: Femeie rănită, după ce o creangă s-a desprins dintr-un copac şi a lovit-o

O femeie a fost rănită, după ce creanga unui copac s-a desprins în urma vântului şi a căzut. Femeia a fost preluată de un echipaj medical şi transportată la spital.

Incidentul a avut loc pe strada Spitalului din Caransebeş, judeţul Caraş-Severin. Copacul se află într-o curte privată, iar în urma vântului puternic o creangă s-a rupt şi a căzut pe stradă. În acel moment pe trotuar trecea femeia, care a fost rănită în zona capului. 

 
La faţa locului au intervenit echipaje medicale care au dus-o pe femeie la spitalul din Caransebeş pentru investigaţii medicale de specialitate.

 
Pompierii şi muncitori de la Primăria Caransebeş intervin pentru îndepărtarea crengilor de pe stradă.

Marcel Ciolacu, despre creşterea până la 3.000 de lei a pragului pentru impozitarea pensiilor: Am vorbit şi cu doamna ministru a Muncii şi am avut întâlnire şi cu ministrul Finanţelor / Nu este un efort bugetar foarte mare, în jur de 800 de milioane

Ciolacu: Eu nu cred că următoarea perioadă, după aceste alegeri, este o perioadă în care puterea trebuie să fie la un singur om sau la un singur partid / Există o persoană care şi-a dorit întotdeauna guvernul său. L-a avut şi am văzut ce a ieşit