Caraş-Severin: O persoană a murit şi două au fost rănite într-un accident rutier, la Berzovia

Un bărbat de 70 ani a murit, iar două femei care se aflau cu el într-o maşină au fost rănite în urma unui accident de circulaţie care a avut loc, marţi seara, în localitatea Berzovia, din judeţul Caraş-Severin.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, din primele cercetări s-a stabilit că bărbatul de 70 de ani, care conducea un autoturism din direcţia Vermeş către Berzovia, ar fi pierdut controlul direcţiei de deplasare într-o curbă periculoasă la dreapta şi a intrat în coliziune frontală cu un autoturism condus din sens opus de un şofer de 39 de ani.

„În urma accidentului, conducătorul auto de 70 de ani şi cele două pasagere din autoturism au fost transportaţi la spital, rezultând decesul bărbatului şi vătămarea corporală a celor două femei. Conducătorul auto în vârstă de 39 de ani a fost testat cu privire la consumul de alcool şi substanţe psihoactive, rezultatele fiind negative”, a precizat sursa citată.

Cercetările sunt continuate în acest caz pentru săvârşirea infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă în vederea stabilirii cu exactitate a tuturor circumstanţelor în care s-a produs evenimentul, mai arată IPJ Caraş-Severin. AGERPRES / (AS – autor: Sorin Blada, editor: Marius Frăţilă, editor online: Andreea Preda)

Sursa: www.agerpres.ro

Prezidenţiale2024/ BEC: Alegătorii netransportabili pot vota cu urna specială; excepţie cei aflaţi în străinătate

Baschet feminin: Campioana CSM Constanţa, eliminată în preliminarii la prima apariţie în Euroligă