Cazul crimei din cabinetul stomatologic. Suspectul va fi scos din arest și urmează să fie martor la o acțiune a polițiștilor

Procurorul de caz, șeful Parchetului de pe lângă Tribunalul Brăila a pus sechestru asigurator pe imobilul pe care îl deține Marcel Mihai, principalul suspect în cazul uciderii doctoriței din Brăila, iar astăzi poliția va veni la locuința suspectului pentru a pune în aplicare această măsură. La acțiune participă și principalul suspect.

Avocatul bărbatului este și el prezent la această acțiune, după ce rudele victimei doctoriței ucise s-au constituit parte civilă în proces și cer daune morale de 1.000.000 euro pentru fiecare, și anume soțul, părinții și fratele doctoriței.

La jumătatea lunii iulie, un bărbat de 39 de ani a intrat în cabinetul doctoriței și a ucis-o cu mai multe lovituri de cuțit, pentru a o tâlhări. Individul i-a luat apoi telefonul mobil și cardurile bancare, de pe care a scos mai multe sume de bani până în momentul în care a fost prins.

Marcel Mihai este acuzat de omor calificat, de tâlhărie, dar și de mai multe infracțiuni economice și informatice.

 

 

Rareș Bogdan iese tare: PNL nu mai vrea să audă de alianță cu PSD după alegeri!

Conflictele din Orientul Mijlociu, motive de îngrijorare și pentru economie. Majorări la prețul petrolului și indicele inflației, principalele temeri (analiză)