Ce aşteaptă Crin Antonescu de la viitorul preşedinte al României: Să nu conducă după telefoanele primite dinăuntru sau din alte ţări / Deocamdată nu am cu cine vota / Nu cred să apară un candidat surpriză

Fostul lider PNL Crin Antonescu a afirmat, duminică seară, că aşteaptă de la viitorul preşedinte al României să nu conducă după telefoanele primite din ţară sau din alte ţări, dar îşi doreşte să vadă la acesta competenţă, sinceritate şi fermitate. Antonescu a explicat că, deocamdată, nu are cu cine vota la alegerile prezidenţiale şi nu crede că o sa mai apară un candidat surpriză.

Fostul preşedinte PNL Crin Antonescu a fost întrebat, duminică, la Antena 3, cine crede că va intra în turul doi al alegerilor prezidenţiale.

”Nu fac astfel de pronosticuri. Problema mea e cu cine votez în primul tur. (…) Nu prea am opţiune deocamdată, dar sigur urmează o campanie electorală. Cine va intra în turul doi? Chiar nu ştiu eu, că nu am instrumente să măsor opinia publică. E o situaţie mai specială şi, repet, problema mea este să am o formulă de vot rezonabilă din punctul meu de vedere, ca simplu cetăţean Mai departe o să vedem cine intră în turul doi”, a afirmat Antonescu.

Întrebat ce vrea de la viitorul preşedinte, fostul lider PNL a răspuns: ”Prima condiţie ar fi aceea să mă convingă că odată ajuns preşedinte va conduce domnia sa respectivul şi nu va conduce după ce telefoane ne primeşte dinăuntru sau din alte ţări. În al doilea rând să aibă o personalitate şo o coerenţă a propunerii pe care o face pentru această ţară, pe câteva puncte esenţiale care ţin de atribuţiile preşedintelui, în care să văd şi competenţe, şi sinceritate, şi fermitate. Deocamdată nu am aşa ceva şi aştept campania. Deşi orizonturi foarte optimiste nu avem sau nu am eu”.

Antonescu a mai fost întrebat dacă ţara este condusă acum după telefoanele pe care le primeşte preşedintele şi a precizat că nu, dar că se referă la viitorul preşedinte, “nu aş vrea un astfel de preşedintele pentru că există şi acest risc”.

Crin Antonescu a mai declarat că nu vede apariţia unui candidat surpriză care să intre în cursa prezidenţială.

 

Clipe de coșmar: O femeie, la spital cu degetele strivite după ce și le-a prins în mașina de tocat carne

Încă o regiune din Rusia interzice avortul la cerere