Cel puţin 30 de civili au fost răniţi de o bombă rusească în Harkov / Update: Numărul răniților a ajuns la 35

<div class=""

„35 de persoane rănite, inclusiv trei copii”, a scris Terekhov. Potrivit acestuia, operațiunea de salvare și stingerea incendiilor sunt în curs de desfășurare.

Potrivit lui Oleh Syniehubov, șeful Administrației militare regionale din Harkov, o echipă de intervenție rapidă și voluntari lucrează la fața locului.

„Operaţiunea de salvare din Harkov continuă. Un atac aerian rusesc. O clădire rezidenţială obişnuită, o clădire cu mai multe etaje, a fost avariată. Există un incendiu şi moloz între etajele 9 şi 12”, a transmis preşedintele Volodimir Zelenski pe Facebook.

El a postat fotografii cu fum şi foc ieşind din ferestrele unei clădiri cu mai multe etaje. Toate ferestrele au fost aruncate în aer.

Guvernatorul Harkovului, Oleh Syniehubov, a declarat că şi infrastructura civilă a fost avariată.

„Lumea trebuie să ajute la apărarea Ucrainei de avioanele militare ruseşti, de zecile de bombe ghidate care iau vieţi de ucraineni în fiecare zi. Această teroare poate fi oprită”, a precizat Zelenski.

Rusia neagă că ar viza în mod intenţionat civilii, în ciuda faptului că a ucis mii de civili de când a invadat Ucraina în 2022.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Victorie cu bonus pentru Romanian Wolves în meciul de debut în Rugby Europe Super Cup 2024

Înfrângere dură pentru Răzvan Marin în Serie A: Cagliari – Napoli, scor 0-4