Cezar Gheorghe (România Renaște), replică pentru Piperea: Încercați să compromiteți un candidat la Președinție din postura de membru al unui partid extremist

Expert în agribusiness, Cezar Gheorghe îl acuză pe Gheorghe Piperea că a intrat „pe un teritoriu pe care nu-l cunoașteți și emiteți acuzații grave, care nu au nicio legătură cu realitatea.”

„Domnul Piperea se lansează într-un atac fără nicio minimă pregătire în ceea ce privește agricultura României și, mai mult decât atât, nu cunoaște competențele semnatarilor acestui împrumut.

În anul 1997, domnul Piperea avea frumoasa vârstă de 27 de ani și, în mod clar, nu avea nicio informație și nicio apropiere de domeniul agriculturii”, precizează Cezar Gheorghe pe pagina de Facebook „România Renaște!”.

Postarea este însoțită de un grafic referitor la „valorile de randament ale grâului din 2007 și până astăzi, precum și proiecția până în 2034”.

„Aceste cifre desființează neadevărurile spuse de domnul Piperea (…)

Legați numele lui Mircea Geoană de acest act din 1997, uitând că ambasadorul României în SUA nu ia decizii, nu semnează legi ale României, precum cea pe care o evocați.

Va rog să citiți cu atenție lista celor care semnează și care este deschisă de primul ministru Victor Ciorbea. Este, așadar, decizia unanimă a guvernului României, semnată de reprezentanții Guvernului României, în numele României.

Numele lui Mircea Geoană apare doar pe Acordul de împrumut, o scrisoare de intenție în fapt, ce statutează sumarizat intenția și condiționalitățile propuse.

Intenția dumneavoastră de a murdări numele lui Mircea Geoană este doar o tentativă imorală, fără temei și fără a avea capacitatea de a discerne între decizia Statului Român și nevoile sale în acea perioada extrem de dificilă a agriculturii în România”, punctează Cezar Gheorghe.

VIDEO Marcel Ciolacu: ‘Cheltuielile președintelui trebuie desecretizate!’

Iarna se apropie! Prețurile gazelor naturale se stabilizează (analiză)