CFR Călători, anunț important despre trenurile Dacia

<div class=""

 

„Din informațiile primite de la compania feroviară OBB – Austria, linia Viena – Hegyeshalom este închisă până la data de 17.09.2024, ora 23:59. În aceste condiții, până la noi informații de la OBB – Austria, trenurile internaționale Dacia IR 347 / IR 346 Viena – Budapesta – Curtici – Arad – Brașov – București Nord și retur vor circula numai de la/ până la Budapesta și retur”, a informat luni CFR Călători.

De asemenea, și trenurile IR 686 /IR 1842 și IR 687 / IR 1841 Viena – Budapesta – Valea lui Mihai – Baia Mare / Oradea și retur (grupe de vagoane de la /la trenul Dacia) sunt limitate la stația Budapesta și retur.

Călătorii pot solicita fie restituirea tarifului biletului, fie prelungirea valabilității acestuia și achiziționarea unor noi rezervări de locuri.

Duminică, CFR Călători anunțat că trenul internațional Dacia 347 Viena – Budapesta – Arad – Brașov – București Nord nu a fost expediat din stația Viena, pe fondul condițiilor meteo nefavorabile ce au condus la inundații majore în Austria.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Incendii devastatoare în Brazilia: Flăcările au ajuns în parcul naţional din capitala ţării

Analiștii privesc cu optimism la ‘bagheta’ lui Isărescu: Ce se va întâmpla cu dobânzile? Datoria publică este așteptată să ajungă la un nou record