CFR Călători: Deranjament în circulaţia trenurilor pe sectorul feroviar Sighişoara – Braşov / Traficul este întrerupt

CFR Călători anunţă, luni, că traficul este întrerupt pe sectorul feroviar Sighişoara – Braşov, din cauza unui deranjament.

”Astăzi, 23.09.2024, ca urmare a unui deranjament pe raza Regionalei Braşov la linia de electrificare administrată de CFR SA dintre staţiile Albeşti Târnava şi Vânători (pe secţia Sighişoara – Braşov), circulaţia trenurilor este temporar întreruptă.Administratorul infrastructurii feroviare CNCF “CFR” SA lucrează la remedierea deranjamentului, iar CFR Călători a pus la dispoziţia acestuia tracţiune diesel pentru pendularea trenurilor”, a transmis, luni, CFR, într-un comunicat de presă.

Sursa citată a precizat că circulaţia în zona afectată se desfăşoară în funcţie de măsurile operative stabilite şi dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA.

CFR Infrastrcutură nu a transmis deocamdată date despre incident şi măsurile dispuse în zonă.

 

Bilanţul exploziei în mina iraniană Tabas creşte la 50 de morţi şi 20 de răniţi. Trei zile de doliu în provincia Khorassanul de Sud

Termoenergetica anunţă lucrări în zone din sectoarele 2, 3, 5 şi 6, fiind afectată furrnizarea apei calde în aproape 350 de blocuri