ChatGPT lansează o aplicație pentru Windows

Această nouă aplicație își propune să îmbunătățească experiența utilizatorilor, oferind o modalitate transparentă de a interacționa cu modelul lingvistic popular direct de pe desktopurile lor, spune compania.

„Suntem încântați să prezentăm o versiune preliminară a aplicației ChatGPT pentru Windows pentru utilizatorii ChatGPT cu planuri plătite (Plus, Team, Edu și Enterprise). Puteți descărca aplicația Windows din Microsoft Store. Utilizatorii ChatGPT care sunt familiarizați cu experiența noastră pe web pot integra fără probleme aplicația Windows în orice lucru pe care îl fac pe computerul lor”, au anunțat joi reprezentanții companiei, pe site-ul oficial.

Ei au adăugat că este posibil ca anumite facilități disponibile în aplicația pentru MacBook ar putea să nu se regăsească încă în această versiune a aplicației pentru Windows, dar au asigurat că le vor face disponibile în versiunea completă.

Macron, furios pe miniștri și jurnaliști după dezvăluirea discuției despre Israel: ‘Nu am nevoie de ventriloci’

Ciucă apreciază că nu e necesar un referendum local pe tema prevenţiei consumului de droguri; tema vizează întreaga ţară