Cine este Laura Crișan, femeia care ar fi ordonat atentatul cu bombă asupra tatălui ei: Suspecta a fost căsătorită cu un deputat PNL

Surse judiciare susțin că Laura Crișan, fostă Bîlcea, este cea care ar fi ordonat atentatul cu bombă de la Arad, în care tatăl său, Ioan Crișan, a murit în urma exploziei mașinii.

Anchetatorii sunt pe cale să rezolve unul dintre cele mai complicate cazuri cu care s-au confruntat în ultimii ani, atentatul cu bombă din 29 mai 2021 de la Arad, când omul de afaceri Ioan Crișan a murit după explozia mașinii personale în care tocmai se urcase.

Polițiștii spun că cea care a comandat atentatul ar fi chiar fiica omului de afaceri Laura Crișan, pe care o aveau în cercul de suspecți și care a fost audiată în legătură cu cazul.

Femeia a fost căsătorită cu deputatul PNL de Arad Sergiu Bîlcea, care deținea două firme de transport. După un divorț cu cântec, cei doi au ajuns în instanță din cauza averii. De profesie avocat, Laura Crișan ar fi avut probleme financiare serioase, scrie 60m.ro.

„În timp ce era vânată de creditori, pe de o parte, firma lui Ioan Crișan, reprezentată de fiica acestuia, avocata Laura Bîlcea, a deschis mai multe procese, în încercarea de a recupera bani de la datornici. În unele cazuri, eforturile au fost zadarnice… După divorț, Laura și Sergiu Bîlcea au ajuns să se judece pentru una dintre afacerile cu TIR-uri, care, conform site-ului totalfirme.ro, are o cifră de afaceri impresionantă. Judecătorii au constatat, însă, că femeia nu mai avea niciun drept în cadrul societății comerciale.

Cu privire la asasinatul în care a fost ucis tatăl ei, Laura Crișan le-a spus anchetatorilor că nu se afla acolo în ziua respectivă.

Aceasta a susținut că a fost audiată o singură dată de la moartea tatălui său și că nu știe absolut nimic despre anchetă. Femeia a mai spus presei că nu a primit măcar un telefon din partea poliției în legătura cu desfășurarea anchetei.

Ioan Crişan a murit sâmbătă, 29 mai 2021, în explozia maşinii sale, pe o stradă din Arad. Necropsia a confirmat identitatea omului de afaceri şi a arătat că acesta a murit la câteva secunde după ce maşina a sărit în aer.

Procurorii Parchetului General au încadrat explozia de la Arad, în care Ioan Crișan și-a pierdut viața, la omor cu premeditare.

Încă de atunci anchetatorii au luat în calcul varianta în care explozia mașinii omului de afaceri din Arad să fi fost un asasinat la comandă, iar bomba ar fi fost activată de la distanţă.

În atac a fost folosit un exploziv de mare putere, potrivit concluziilor procurorilor.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Predoiu, după întâlnirea cu omologul bulgar: Vom continua să destructurăm reţelele de traficanţi de migranţi

Tragedie la McDonald’s: Un deces și 49 de bolnavi din cauza E.coli