Ciolacu a povestit cum fiul său nu a fost de acord să meargă împreună în parc: Băi, old man îţi spun, dar să nu te superi, nu am vrea să mergem în parc cu tine, cu căţelul, că e lumea rea / Să nu credeţi că mi-a picat bine

Preşedintele Partidului Social Democrat, Marcel Ciolacu, a povestit cum fiul său nu a vrut să meargă împreună în parc şi a motivat acest lucru prin faptul că lumea este rea şi că cei de acolo nu ştiu copilul cui este. Ciolacu a precizat că nu i-a picat bine acest episod. El a mai precizat că a refuzat să meargă la ziua unui prieten deoarece considera că îi strică acestuia aniversarea ”şi totul devine cât a stat Ciolacu, ce fel de vin a băut Ciolacu, ce a mâncat Ciolacu”.

”Soţia mea nu are pază. Fiul meu nu beneficiază de servicii ale statului român. Ieri am fost pe la el în vizită şi pe la fiica mea, acum că s-a căsătorit. Ce faceţi? Plecăm cu căţelul în parc. Şi zic ”Hai că merg şi eu”. S-a uitat la mine un pic, ”Băi, old man îţi spun, dar să nu te superi”. Ia zi, fi-miu. ”Nu aş vrea să mergem în parc cu tine, cu căţelul, că e lumea rea. Lumea nu ştie cine sunt. Cum nu au ştiut nici profesorii de la facultate. Dar te superi?” Fiule, normal că atunci când mi-ai zis prima oară că nu mergi cu mine m-am supărat. Cred că e corect cum gândeşti tu. Şi a intervenit şi ea a zis: ”O facem pentru că chiar e lumea rea. Aşa nu ştie nimeni, ne plimbăm, ne-am făcut acolo relaţii cu ceilalţi crescători, care au câte un labrador”, a declarat Marcel Ciolacu, joi, la Hotnews.

El a adăugat că nu postează fotografii cu familia sa în spaţiul public. 
”Asta e ce trăiesc eu. Să nu credeţi că mi-a picat bine. Soţia mea nu a vrut să apară, Nu postez cu familia mea. Nu am postat niciodată de când persoană publică”, a explicat preşedintele PSD.

El a explicat şi de ce a refuzat să meargă la aniversarea unui prieten. 
”Am prieteni foarte buni, de zeci de ani, la Buzău, cu care mă văd foarte rar. Ieri a fost ziua unui prieten de-al meu şi zic ”Nu vin. Îţi stric şi ţie petrecerea şi totul devine cât a stat Ciolacu, ce fel de vin a băut Ciolacu, ce a mâncat Ciolacu”. În orice spaţiu public eu în acest moment fac rău prietenilor mei, cunoştinţelor mele”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

LPF a anunțat programul etapei a 12-a a Superligii

Arad: Peste 600 de tone de deşeuri periculoase au fost depistate de poliţişti, depozitate în aer liber, în saci de rafie / Tonere, imprimante, resturi de plastic, hârtie şi materiale textile, aduse ăn ţară pentru a fi reciclate