Ciolacu anunţă că PSD va vota pentru ridicarea imunităţii lui Nelu Tătaru: N-a mai fost nicio excepţie de foarte mulţi ani. Cred că, în sfârşit, au înţeles că Parlamentul nu este pentru imunitate pentru fapte penale, ci pentru declaraţii politice

Premierul Marcel Ciolacu, preşedinte al PSD, a declarat vineri că PSD va vota pentru ridicarea imunităţii fostului ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru, după ce DNA a cerut încuviinţarea Camerei Deputaţilor pentru percheziţii informatice şi domiciliare, el arătând că nu a mai fost nicio excepţie de foarte mulţi ani şi că în sfârşit, au înţeles că Parlamentul nu este pentru imunitate pentru fapte penale, ci pentru declaraţii politice.

Premierul Ciolacu a declarat că votul în Parlament va fi pentru ridicarea imunităţii fostului ministru al Sănătăţii, Nelu Tătaru.

”N-a mai fost nicio excepţie de foarte mulţi ani. Şi cred că, în sfârşit, au înţeles că Parlamentul nu este pentru a avea imunitate pentru fapte penale. Are imunitate pentru declaraţii politice. S-a încheiat acea epocă”, a comentat premierul Ciolacu.

DNA a anunţat vineri că a făcut demersurile necesare pentru ca ministrul Justiţiei să solicite încuviinţarea Camerei Deputaţilor pentru percheziţii informatice şi domiciliare în cazul fostului ministru al Sănătăţii Nelu Tătaru.

Ciolacu: Nu are nicio treabă afacerea Nordis cu PSD. Am văzut şi eu reportajul de la Recorder, nu mi-a plăcut ce am văzut acolo / Nu am avut nicio discuţie cu Laura Vicol şi mi se pare corect gestul făcut de către dânsa

Ciolacu, replică la anunţul PNL că rămâne la guvernare pentru a păzi PSD să nu fure alegerile: E o campanie electorală. Spuneţi-mi şi mie, cum le fur eu alegerile? / Astea au mers în 92, în 96 / Eu sunt Clotilde de la Sectorul 1, să fur cu sacii?