Ciolacu: Candidez la Preşedinţie pentru că iubesc România şi cred în potenţialul ţării noastre / În următorii cinci ani, putem fi a zecea economie a Uniunii Europene

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat că a ales să candideze la Preşedinţia României deoarece crede în potenţialul ţării noastre şi a afirmat că, în următorii cinci ani, putem fi a zecea economie din Uniunrea Europeană. El a mai precizat că, dacă ne dorim o României puternică, avem nevoie de predictilitate şi stabilitate, menţionând că în ultimii 20 de ani România a avut 17 guverne.

”Candidez la Preşedinţie pentru că iubesc România şi cred în potenţialul ţării noastre. Cred că avem o şansă istorică în faţă! În următorii 5 ani putem fi a 10-a economie a Uniunii Europene. Şi acesta trebuie să fie obiectivul nostru strategic! Dar, pentru asta, nu avem timp de pierdut. Trebuie să începem, de acum, să construim o economie puternică. Pentru că economia este temelia oricărui stat sigur şi prosper. Fără o economie puternică, nu putem vorbi nici de venituri mai mari, nici de servicii de sănătate şi educaţie de calitate mai ales şi nici de bani pentru sport. În plus, doar printr-o economie consolidată, putem ajunge la masa deciziilor pe plan extern”, a precizat Ciolacu.

La evenimentul de lansare a candidaturii sale au vorbit foşti sportivi şi antreprenori. Ciolacu a afirmat că preşedintele României îşi respectă cetăţenii nu îi învrăjbeşte.

”I-am ascultat cu atenţie pe toţi cei care au luat cuvântul. Fie că aţi vorbit de competiţii sportive, fie că aţi vorbit de afaceri, v-aţi referit întotdeauna la competitori, nu la adversarI. Aţi concurat, dar nu v-aţi denigrat. Şi nici nu v-aţi unit unii împotriva altora. De altfel, ce ar fi dacă s-ar unii KFC cu McDonald’s, de exemplu, împotriva FryDay?? Sau Alex Găvan cu Horia Colibăşanu împotriva Laurei Badea? Ar fi groaznic!

Tocmai de aceea, visul meu este să construim o ţară unde Preşedintele îşi respectă, ascultă şi protejează cetăţenii. Nu unde Preşedintele îi învrăjbeşte pe unii împotriva altora!”, a explicat Marcel Ciolacu.

El a mai transmis că pentru o Românie puternică pe termen lung este nevoie de predictibilitate şi stabilitate.

”Îmi doresc o Românie pentru toţi românii! Pentru cei de aici, dar şi pentru cei din afară. Pentru cei prosperi, dar şi pentru cei nevoiaşi. Pentru cei din marile oraşe, dar şi pentru cei de la sate.

Dar, pentru asta, avem nevoie de echilibru, stabilitate şi responsabilitate!

În ultimii 20 de ani România a avut 17 guverne. Dacă ne dorim să construim o Românie puternică pe termen lung, avem nevoie de predictibilitate şi stabilitate”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

 

Poliția efectuează 43 de percheziții în Târgul Vitan pentru vânzarea de produse contrafăcute

Marcel Ciolacu: România nu va fi atrasă în niciun război / Securitatea este garantată prin Parteneriatul strategic cu SUA şi prin apartenenţa la NATO / Nu ne dorim vecini noi la graniţa de est