Ciolacu, de Ziua Marinei: Îi felicit, îi respect şi le mulţumesc tuturor marinarilor români, militari sau civili, pentru efortul şi munca lor de zi cu zi

Prim-ministrul Marcel Ciolacu le transmite marinarilor, cu ocazia Zilei Marinei, că îi respectă şi le mulţumeşte pentru efortul şi munca lor de zi cu zi.

”Îi felicit, îi respect şi le mulţumesc tuturor marinarilor români, militari sau civili, pentru efortul şi munca lor de zi cu zi. „La mulţi ani”, în această zi sfântă de 15 august, Ziua Sfintei Maria, ocrotitoarea marinarilor de pretutindeni!”, a scris premierul pe Facebook.

Creştinii prăznuiesc joi Adormirea Maicii Domnului sau Sfânta Maria Mare, una dintre cele mai mari sărbători din an. Maica Domnului este şi ocrotitoarea marinarilor. 

Ciucă: Pentru creştini, 15 august este prilej de rugăciune şi evlavie, dar şi de pomenire a celor dragi plecaţi dintre noi. Sfânta Fecioară să ne îndrume paşii şi să ne aibă în paza sa!

Donald Trump a vorbit la telefon cu Netanyahu despre acordul de încetare a focului în Gaza, potrivit Axios. Joi are loc o nouă rundă de negocieri a mediatorilor, la care Hamas a anunţat că nu va participa