Ciprian Pandea: reducerea deficitului bugetar nu trebuie să afecteze investițiile

„Poziția PNL este fermă: reducerea deficitului nu trebuie să afecteze investițiile pentru care, în acest an, prin bugetul de stat, a fost alocată o sumă record de 7,3% din PIB. Excludem scăderea nivelului de investiții pentru că ele reprezintă, fără nicio îndoială, motorul  de creștere economică sănătoasă și de stimulare a veniturilor statului”.

Senatorul liberal consideră că echilibrarea deficitului trebuie realizată prin reducerea cheltuielilor nenecesare ale statului precum și prin creșterea gradului de colectare a veniturilor la bugetul de stat.

„PNL se va opune oricăror măriri de taxe și impozite.  Soluția pentru reducerea graduală a deficitului bugetar nu o reprezintă  împunerea unor măsuri de austeritate sau de împovărare a mediului de afaceri ci stimularea creșterii economice. Continuarea investițiilor, predictibilitate pentru mediul de afaceri și siguranța zilei de mâine pentru angajați și pensioanari sunt probleme despre care trebuie să vorbim și să acționăm în consecință zilnic, nu doar în campania electorală!”, conchide senatorul PNL, Ciprian Pandea.

Sursa: www.stiripesurse.ro

Fotbal: Sergio Ramos, contactat de clubul egiptean Zamalek Cairo

Gigi Becali anunță ce legi vrea să schimbe ca parlamentar AUR: Voi face Legea pușcăriilor și a drogurilor