Cipru-România: Nicușor Bancu: ‘Am avut o atitudine bună din primul minut’ / Chipciu: ‘Jucătorii naţionalei au confirmat până acum’

“Am avut o atitudine bună din primul minut. Îmi doream să marcăm şi în a doua repriză un gol sau două. Dar este o victorie meritată din partea noastră. Ne-am făcut treaba fiind motivaţi pentru a câştiga”, a spus Bancu.

Alexandru Chipciu a declarat că naţionala are jucători de foarte mare calitate. “E bine că nu le-am dat şanse să marcheze şi că s-a terminat 3-0. Mi se pare un grup foarte bun şi cu jucători de foarte mare calitate, cred că este un plus pentru echipa naţională. Jucătorii au confirmat până acum”.

Reprezentativa României, cu Mircea Lucescu pe banca tehnică, a învins, sâmbătă seară, în deplasare, cu scorul de 3-0, selecţionata Ciprului, în a treia etapă a grupei C2 a Ligii Naţiunilor. Tricolorii sunt pe primul loc în clasament, cu 9 puncte, după ce au câştigat şi primele două confruntări din grupă.

Cipru-România: ‘Nici nu am simţit că s-a jucat în deplasare. Gândul nostru este la Mondial!’ – Nicolae Stanciu

Cipru-România: ‘Cred că dacă vom câştiga şi în Lituania, în proporţie de 90 la sută terminăm pe primul loc grupa’ – Răzvan Marin