Circulaţia tramvaielor liniei 41, suspendată în urma unui accident; a fost înfiinţată linia naveta 641

Circulaţia tramvaielor pe linia 41 este suspendată marţi după – amiaza, începând cu ora 16:00, din cauza unui accident în care a fost implicat un tramvai.

Potrivit reprezentanţilor Societăţii de Transport Bucureşti, accidentul a avut loc pe Bd. Mărăşti, între staţiile Caşin şi Bd. Ion Mihalache, pe sensul spre Ghencea.

„Un bărbat în vârstă de peste 50 de ani, care traversa neregulamentar, a fost lovit de un tramvai care circula pe linia 41. La faţa locului se află servicii de intervenţie ale SMURD şi echipaje ale Brigăzii de Poliţie Rutieră. (…) Echipajele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă au constatat decesul cetăţeanului accidentat. Brigada de poliţie rutieră efectuează măsurători la faţa locului”, au menţionat reprezentanţii STB.

Aceştia au transmis că circulaţia tramvaielor rămâne suspendată până la finalizarea cercetărilor de către Poliţie, înfiinţându-se linia navetă 641, care va prelua călătorii între Ghencea şi Casa Presei. AGERPRES/(AS – autor: Nicoleta Gherasi, editor: Oana Tilică, editor online: Irina Giurgiu)

Sursa: www.agerpres.ro

Caraş-Severin: Autorităţile din Berzasca solicită sprijin pentru îndepărtarea a doi lupi care au coborât în comună

La 21 de ani, americanul AJ Griffin renunţă la baschet pentru a-l urma pe Iisus: Renunţarea la baschet îmi va permite să mă dedic meseriei de pastor