Circulaţie restricţionată pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, sensul de ieşire din Bucureşti, în urma unui accident rutier soldat cu moartea unui pieton

Circulaţia este restricţionată duminică dimineaţă pe Şoseaua Bucureşti-Ploieşti, sensul de ieşire din Bucureşti, în urma unui accident rutier soldat cu moartea unui pieton, produs în zona Fântânii Mioriţa.

”La data de 22 septembrie 2024, în jurul orei 07.10, Brigada Rutieră a fost sesizată prin apel 112, cu privire la producerea unui accident de circulaţie pe Şos. Bucureşti-Ploieşti. Un bărbat în vârstă de 42 de ani, care conducea un autovehicul pe Şos. Bucureşti-Ploieşti dinspre Piaţa Presei Libere către Bd. Aerogării, când a ajuns în apropiere de Fântâna Mioriţa, a surprins şi accidentat un pieton, bărbat în vârstă de 45 de ani”, anunţă Brigada de Poliţie Rutieră a Capitalei.

 
În urma accidentului rutier, pietonul a decedat.

 
Şoferul maşinii implicate în accident a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul indicat fiind zero. De asemenea, a fost făcută testarea preliminară şi cu aparatul drugtest, rezultatul fiind negativ.
 
La acest moment sunt restricţionate benzile 1 şi 2 de circulaţie, pe Şoseaua. Bucureşti-Ploieşti, sensul de ieşire din Bucureşti. 
 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor accidentul rutier.

Schimburi intense de focuri între Israel şi Hezbollah, duminică, după atacul mortal israelian

Promisiuni marțiene de la Donald Trump: Vrem să ajungem pe Marte până la sfârșitul mandatului meu